Usein kysytyt kysymykset

MIKSI KÄYTTÄISIN SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTIA?

Constant Contact -järjestelmän monipuoliset mahdollisuudet valmiista kirjepohjista monipuolisiin lähetettyjen uutis- ja mainoskirjeiden analysointi- ja raportointityökaluihin, tarjoavat todella tehokkaan ja toimivan työkalun liiketoimintanne ja tiedotuksenne tehostamiseen sekä asiakassuhteidenne ylläpitoon ja jälkimarkkinointiin. Sähköpostimarkkinointi on erityisen käyttökelpoinen yhteydenpitotapa jos haluat tiedottaa asiakaskunnalle esimerkiksi erikoistarjouksista tai uutuustuotteista säännöllisesti. Constant Contact -järjestelmän avulla sähköpostimarkkinointi toteutetaan yritysilmeenne ja toiveidenne mukaisesti.

EIKÖ SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI OLE ROSKAPOSTITUSTA TAI SPAMMAUSTA?

Ei, vaikka sähköpostimarkkinointi yhdistetään usein roskapostitukseen tai spammaukseen. Spammauksesta on kyse silloin, kun vastaanottajille lähetetään postia ilman heidän suostumustaan viestien vastaanottamiseksi. SiteWorks ja Constant Contact- järjestelmän käyttöehdot kieltävät järjestelmän käyttämisen ei-toivottujen tai roskapostiksi luokiteltavien viestien lähettämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että viestien vastaanottajien tulee olla listalla omasta tahdostaan.

VOINKO OSTAA VASTAANOTTAJALISTAN?

Emme myy vastaanottajalistoja. Palvelun avulla saa lähettää markkinointiviestejä vain ja ainoastaan niille vastaanottajille, jotka ovat sellaiseen luvan antaneet.

KUINKA VOIN TOIMITTAA TAI YLLÄPITÄÄ VASTAANOTTAJALISTAANI?

Vastaanottajlistan ylläpito Constant Contact – järjestelmän avulla on helppoa. Voit lisätä useita vastaanottajalistoja eri tarkoituksiin sekä lisätä niihin vastaanottajien sähköpostiosoitteita Excel-tiedoston lataamalla, itse kirjoittamalla, copy-paste -toiminnoilla tai omasta sähköpostiohjelmastasi tuomalla. Lisäksi Constant Contact -järjestelmän avulla on helppo tehdä, vaikka omille kotisivuille, liittymislomakkeet ja -painikkeet, joiden avulla kävijä voi liittyä sähköpostilistalle.

Tarjoamamme Palvelusopimus sisältää Constant Contact -tilinne vastaanottajalistan ylläpidon (lisäykset, poistot, muokkaukset, raportointi).

VOIKO VIESTEIHIN LISÄTÄ KUVIA?

Kyllä. Constant Contact -järjestelmän viesteihin on helppo lisätä kuvia. Järjestelmä sallii perustilissä viisi tiliin talletettua kuvaa, mutta kuvia voi lisätä myös linkittämällä niitä ulkoisesta osoitteesta, eli lisäämällä halutun kuvan url-osoitteen. Täten kuva ei vie tilaa Constant Contact-tililtä ja on yhtä näyttävä ja toimiva kuin järjestelmään tallennettu. Esimerkiksi omilta kotisivuilta löytyvät tuotekuvat kannattaa linkittää suoraan url-osoitteen avulla kopioimatta itse kuvatiedostoja.

VOINKO TEHDÄ KIRJEESTÄ VEDOKSEN?

Kyllä voit. Constant Contact-järjestelmän avulla voit lähettää haluamillesi vastaanottajille vedoksen kirjeestä. Tee rauhassa vedoksia, kerää palautetta, korjaa virheet ja lähetä viimeistelty ja hiottu versio varsinaisille vastaanottajille.

Ota yhteyttä, mikäli haluat lisätietoja